Waarom beton cire?

Beton cire is bezig met een gestage opmars de afgelopen jaren. Steeds meer mensen weten nu wat het is, hoe je het gebruikt en wat de voordelen zijn. Misschien wel het grootste voordeel van beton cire, of betonstuc, is dat het enorm flexibel is. Je kan het op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen, of het nou hout of baksteen is. Ook kun je gemakkelijk kleuren kiezen. Omdat betonstuc niet gemaakt wordt als beton maar met een synthetische hars, kun je simpelweg een kleurstof toevoegen zodat de beton cire altijd jouw interieur past. Naast de flexibiliteit is het ook gemakkelijk schoon te maken, een ander voordeel. Beton ciré woonkamer is dus de ideale oplossing voor vele toepassingen.

Waar te gebruiken?

Beton cire is in iedere ruimte aan te brengen, het is waterafstotend dus het kan in de badkamer, beton ciré woonkamer kan ook. Je kan het in de woonkamer natuurlijk als vloer leggen, dan heb je een prachtige, egale vloer die bij ieder modern, industrieel interieur past. Beton cire is ook een uitkomst voor mensen met vloerverwarming. Je kan betonstuc ook op andere manieren in de woonkamer toepassen. Bijvoorbeeld aan de muur. Beton cire is namelijk toe te passen op verschillende ondergronden, zoals hout, baksteen, gips, beton en nog vele andere. Het is ook zelf makkelijk aan te brengen, je moet een aantal kleine dingetjes weten en dan kun je dood eenvoudig beton cire zelf aanbrengen.

Andere toepassingen

Beton cire kan dus op de muur of op de vloer. Maar dat zijn niet de enige toepassingen van dit wonderproduct. Zo kun je betonstuc ook op het aanrecht gebruiken. Dankzij de eerder genoemde voordelen is het namelijk doodeenvoudig om schoon te maken en gaat het lang mee. Je kan beton cire ook op meubels gebruiken. Heb je een houten tafel die je al langer niet meer mooi vindt? Door hem te coaten in beton cire heb je relatief eenvoudig een compleet andere tafel die jouw eetkamer transformeert!