Voordelig met een led lamp

SmartVerlichting

We kunnen er niet meer onderuit, waar de led lamp werd gezien als koude verlichting die alleen wit was heeft deze een ware metamorfose ondergaan. De besparing die je doet op de energierekening is natuurlijk ook positief, in theorie kan een led lamp tot 50.000 uur meegaan. In een fractie van een seconde heeft een led lamp zijn sterkte al bereikt, vind je de smartverlichting te scherp dan is de lamp ook te dimmen. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat de aanschafprijs iets hoger ligt dan andere verlichting, maar dit verdien je op andere fronten weer snel terug.

SmartVerlichting

Slim met je verlichting omgaan

Het lichtknopje om de verlichting aan of uit te doen is niet meer vereist, vandaag de dag zijn er slimme systemen om je smartverlichting aan en uit te kunnen doen. Het is zelfs mogelijk om je stem de verlichting te besturen, moet de verlichting minder scherp of wil je een andere kleur verlichting? Je kunt het systeem ook aan je smartphone koppelen, om de verlichting te veranderen en naar wens aan te passen. Met de spraakbesturing kun je ook andere diensten bedienen, zoals het afspelen van muziek of vragen wat het weer wordt. 

Bedien de tuinverlichting met je smartphone

Ben je vaak in de tuin te vinden en in de zomer met vrienden geregeld een drankje aan het drinken, of aan het bbqen bij heerlijk weer? Dan hoort daar ook goede buitenverlichting bij, smartverlichting is perfect om eenvoudig je verlichting te kunnen bedienen. Om nog meer sfeer te creëren in de tuin, kun je ook deze verlichting naar wens scherper of dimmen. De zwoele zomeravonden worden op deze manier nog veel gezelliger en sfeervoller dan ze al zijn, in de webshop van smartverlichting.com vind je voor ieder vertrek en je tuin de beste verlichting.