Voor ieder wat wils

kindercamping nederland

Een kindercamping is een camping die veel activiteiten aanbiedt om kinderen te vermaken en bezig te houden. Van kinderen die zich vervelen zijn ouders nooit ontspannen geworden. Als er dus veel activiteiten, speeltuinen en bovendien andere kinderen zijn, hebben de kinderen lol en de ouders wat rust! Op vakantie gaan met kinderen kan ook logistiek wat onhandig zijn. Met z’n alle in de auto stappen en een paar uur rijden is dan de veiligere optie. Gelukkig is er in Nederland genoeg te vinden. Een kindercamping Nederland is nooit te ver weg!

kindercamping nederland

Een sprookjesvakantie

Hebben jouw kinderen een grote fantasie? De Sprookjescamping in Overijssel is een magische plek voor kinderen waar genoeg te doen is. Het hele park is in sprookjesthema, met dagelijkse theatershows, binnen- en buitenzwembad en waterspeeltuin. De kinderen kunnen uren met elkaar spelen! De camping staat midden in de natuur, dus vergeet de wandelschoenen niet. Fietsen kun je ook heerlijk doen door het bos in de omgeving.  

Bijna in België

Een familiecamping dicht tegen de Belgische grens aan: Camping Recreatiecentrum de Vogel. Deze familiecamping ligt in Zeeland. De camping zelf biedt veel leuks voor kinderen en volwassenen. Zo is er een kinderboerderij waar dieren geaaid en gevoerd mogen worden, en er mag zelfs een ritje op de pony’s gemaakt worden! Ook is er een animatieteam om de kinderen te vermaken, en voor de echte gamers is er een gamezone en zelfs een kinderbioscoop. Als je een dag uitje naar Gent of Antwerpen wilt maken, liggen deze steden bijna om de hoek! 

Naar de eilanden

In Nederland hebben we prachtige waddeneilanden omringd door de Noordzee. Vakantiepark de Krim op Texel ligt op een uitstekende locatie en heeft talloos veel activiteiten voor kinderen! Je kunt er onder andere bowlen, midgetgolfen en lasergamen. Natuurlijk is er buiten het park een prachtig strand om op te gaan liggen of over te wandelen! Je hebt dus een gigantische keuze als je een kindercamping Nederland zoekt, maar vervelen ga je zeker niet doen!