Twee opties voor een nieuw bed

Beddenwinkel Oldenzaal

Is jouw oude bed helemaal naar de gallemiezen en ben je op zoek naar een nieuwe? Dan kan het nog weleens zo zijn dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Ga je voor een standaard bed, of wil je weleens een wat luxer bed? Ga je naar een fysieke winkel zoals Beddenwinkel Oldenzaal of koop je online je nieuwe bed? Er zijn ontzettend veel keuzes, niet alleen qua vormgeving, maar natuurlijk qua matrassoorten. Het kan ook zijn dat jij jouw keuze laat afhangen van een bepaald budget, dit zal ook in de kwaliteit van het bed terug te zien zijn.

Een elegante uitstraling met een boxspring

Als je bijvoorbeeld bij Beddenzaak Hengelo bent geweest, dan kan het zomaar eens zijn dat je een prachtige boxspring bent tegengekomen. Boxsprings zijn erg mooie en luxe bedden, maar kunnen behoorlijk prijzig zijn. Dit zijn bedden met een bedbodem waar je alleen nog maar het matras op hoeft te leggen. Vaak hebben deze bedden ook een gestoffeerd hoofdeinde. Je hebt ontzettend veel verschillende boxsprings. Ze variëren namelijk in kleur, materiaal en afmetingen. Je kan dus vast wel een boxspring vinden in jouw smaak. Zo kan je een stoere en ruige of juist zachte stof kiezen. Bedenk van te voren wel of een boxspring mooi in jouw slaapkamer staat.

Comfort in een waterbed

Wil jij niet op normaal matras in slaap vallen maar op het water? Dan kan dat ook. Je hebt namelijk ook een waterbed, waarop matrassen liggen die met water gevuld zijn in plaats van met foam of veren. Je hebt een aantal varianten van waterbedden. Zo heb je hardside waterbed, waarbij je het matras in een harde bedombouw legt. Ook heb je een softside waterbed, waarbij het bed op een boxspring lijkt. Dan heb je tot slot nog een lichtgewicht watermatras dat je in een normaal bed kunt plaatsen. Een nadeel van een waterbed is dat het niet zo duurzaam is, omdat het veel onderhoud nodig heeft.