Tip voor PVC vloeren in Eindhoven

Vloeren

Ben je onlangs verhuisd naar een nieuwe woning in Eindhoven of wil je de vloer in jouw huidige woning graag vervangen? Dan ben je voor PVC vloeren in Eindhoven bij Tegelmaxx aan het juiste adres. 

woonkamer-inspiratie

De leverancier van tegels en vloeren 

Sinds 2005 is Tegelmaxx al de leverancier van vloeren en tegels in Hengelo en omstreken. Tegelmaxx is momenteel gevestigd in Hengelo en heeft een showroom van 600 vierkante meter en een opslagruimte van 2500 vierkante meter waardoor het bedrijf in de meeste gevallen uit voorraad kan leveren. In deze opslagruimte ligt namelijk en tegelcollectie van gemiddeld 100.00 vierkante meter. Het bedrijf brengt noviteiten in de tegelbranche vaak als eerste op de markt en staat niet bekend als trendsetter. 

Een zeer groot assortiment en voordelige prijzen

Tegelmaxx biedt een zeer ruim assortiment aan waardoor je erg veel keuze zult hebben tussen veel verschillende vloeren en tegels. Je zult daarom ook zeer veel keuze in verschillende PVC vloeren. Voor PVC vloeren in Eindhoven ben je bij Tegelmaxx daarom absoluut aan het juiste adres. Het vinden van de juiste vloer kan lastig zijn en voor deskundig advies kun je contact opnemen met de eigenaar Ger Jan Jansink en zijn partner Wendy Jansink en Bram Vriezema.

Een bezoek aan de showroom 

Als je de juiste vloer niet in de webshop kunt vinden kun je snel en gemakkelijk een afspraak maken via de website van Tegelmaxx. Je zult in de showroom dan door een van de deskundige verkoopmedewerkers worden geholpen met het vinden van de juiste vloer.