Sleutels breken weleens af in het slot

Het komt weleens voor dat sleutels afbreken in het slot en dit kan met meerdere dingen te maken hebben. In het winter breken sleutels bijvoorbeeld vaak in het slot doordat door de kou het slot stroef wordt en ook de sleutel zelf wordt harder. Doordat zowel het slot en de sleutel niet flexibel is door de kou breekt het weleens af als je er kracht op zet.

Slotenmakers kennen het verhaal dan ook wel dat het sleutel afgebroken is in het slot. Als je buitengesloten raakt hierdoor is het dan ook geen probleem want je kunt bellen met een slotenmaker Den Haag om je te helpen. De slotenmaker komt dan langs om de deur open te maken en het slot te repareren. In sommige gevallen moet het slot echter vervangen worden. In sommige gevallen is de sleutel namelijk afgebroken omdat het slot versleten is en het heeft dus niks met het weer te maken.

Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om de slotenmaker Den Haag de deur alleen open te laten maken en het slot later zelf te vervangen. Zorg in dit geval wel dat er iemand thuisblijft zodat je niet nog een keer buitengesloten raakt. De meeste mensen kiezen er echter voor om de slotenmaker meteen het slot te laten vervangen.

https://a1beveiliging.nl

https://www.jv-slotenservice.nl

https://www.locksecure.nl