Prachtige glazen schuifwanden

Bent u opzoek naar prachtige glazen schuifwanden voor in uw huis en of veranda? Dan bent u bij Tuinbeurs Nederland op het juiste adres. Hier ontdekt u de vele mogelijkheden in glazen schuifwanden. 
Glazen schuifwanden worden vaak ingezet op een balkon, terrasoverkapping en of in een veranda/overkapping. 
Wilt u uw schuifwanden op maat of gewoon een standaard afmeting? Tuinbeurs Nederland kan beide opties aanbieden.
Door de velen opties die Tuinbeurs Nederland biedt kun u uw schuifwand in uw eigen stijl laten maken.

Geweldige glazen schuifwanden op maat

Sinds afgelopen maand heb ik prachtige schuifwanden in mijn veranda zitten. Ik kan niet meer zeggen dan dat het perfect is. De schuifwanden zijn prachtig en van topkwaliteit. Door Tuinbeurs Nederland heb ik dit gemakkelijk kunnen regelen. 
Ik kon mijn schuifwanden naar geheel mijn eigen stijl laten op maat laten maken. Tuinbeurs Nederland heeft velen opties om uw schuifwand zo perfect mogelijk te maken. Ik kon kiezen tussen de dikte van de glaswand, verschillende kleuren en wat voor soort wand ik wou hebben. 

Omdat ik niet precies wist wat ik wou hebben heb ik nog een kijkje genomen in de showroom van Tuinbeurs Nederland. 
Hier heb ik veel inspiratie opgedaan en heb ik samen met een medewerker ook direct een ontwerp gemaakt.

Wilt u ook een glazen schuifwand in geheel uw eigen stijl en maat. Kunt u Tuinbeurs Nederland contacten door te bellen/mailen of door hier te klikken.