Onderwerp: een lounge ligbed zwembad in jouw tuin?

dutch rivieraDoordat ik mijzelf constant op de hoogte hou van de laatste trends en ontwikkelingen omtrent wonen, kan ik jullie voorzien van goede tips en adviezen. Doordat je tegenwoordig vrijwel alles online kunt kopen zitten er soms wat rotte appels tussen als het gaat om webshops. Omdat ik hier veel onderzoek naar doe kan ik jullie dus behoeden. Vandaag heb ik er een voor de achtertuin. Deze firma heet Dutch Riviéra en zij verkopen alles op gebied van lounge. Wanneer je zelf naar lounge-bank.nl gaat zul je schitterende foto’s zien van een lounge ligbed zwembad. Dit is vanaf nu dus ook mogelijk bij jouw in de achtertuin. Wellicht geen zwembad maar wel zo’n loungebank. Ben je bang dat zoiets te groot is, ook geen probleem zij doen namelijk aan maatwerk. Wanneer jij een wens hebt, zullen zij er voor zorgen dat deze gerealiseerd wordt.

lounge ligbed zwembad

Het is dan ook jammer dat we midden in de winter zitten. Stel je voor jij had zo’n lounge tuinbank aangeschaft, dan kon je hier direct van genieten. Echter heeft deze tijd ook zijn voordelen. Je kunt nu namelijk veel dingen voor in de achtertuin kopen tegen goede kortingen. Ik stel dan ook voor dat je hier ook gebruik van maakt. Zelf doe ik dit eigenlijk al jaren. Zo koop ik bijvoorbeeld ook mijn kerstballen na de kerst. Op deze wijze kun je toch wat centen besparen.

Ontspannen in de tuin

loungesetWanneer je zelf naar de site van lounge-bank.nl gaat zul je zien dat hun assortiment erg mooi is. Dit komt dan ook doordat zij alleen maar maatwerk leveren. Alle loungesets worden zelf gefabriceerd. Hierdoor kun je als klant ook zelf bepaalde wensen doorgeven. Hier had ik dus ook gebruik van gemaakt. Dus bezoek ze eens en realiseer in jouw eigen tuin ook zo’n lounge ligbed zwembad.