Nieuwe woning in Amsterdam? Huur een verhuisbedrijf in

Verhuizen kan altijd een lastige taak zijn. Helemaal in zo’n drukke stad als Amsterdam. Daarom is het handig om hulp in te schakelen die het voor jou een stuk makkelijker kunnen maken. En het is niet zo dat je met overbodige handen komt te zitten, jij kan zelf bepalen hoeveel hulp jij wilt en met welke taak zij het moeten doen. Zo kan jij meer genieten van deze prachtige stad. 

Waar ze jou mee kunnen helpen


Een verhuisservice zal jou helpen met de volgende onderdelen. Ook zal er een uitleg bij staan van hoe zij dit doen. Altijd handig om deze tips mee te krijgen voor later als jij iemand moet helpen.

Handig en snel inpakken kan lastiger zijn dan je denkt. Het moet natuurlijk per doos gesorteerd zijn dan uitpakken en indelen veel makkelijk gaat. Ook hierbij kan u meerdere verhuizers inschakelen. Dit maakt het zo dat het proces soepel en vlot verloopt. Het grootte voordeel hiervan is dat de ervaren verhuizers weten hoe ze het beste de eigendommen moet inrichten en opbergen. Zoals de beste manier van breekbare spullen inpakken en het voorkomen van schade tijdens de verplaatsing. Als alles netjes is ingepakt, kan het worden vervoerd via een van de verhuiswagens.

Als je erg veel spullen hebt om te tillen kan dit lang duren zonder hulp. De voordelige optie is binnen hand bereik. Binnen no time zijn al jouw spullen getild naar de wagen of een verzamelpunt. De verhuizers hebben met ervaring al snel een betere aanpak. Mocht je het nou gewoon fysiek niet aankunnen. Ook geen probleem. De verhuizers zijn altijd in goede conditie voor deze zware taken. En anders maakt teamwerk het ook een stuk lichter. Er is altijd een oplossing te vinden die effectief is.

Als we het toch hebben over zware eigendommen. Bankstellen, kasten, tafels of andere grote meubels kunnen lastig te verplaatsen zijn. Helemaal door kleine gangen of deuropeningen. Maar geen stress hier voor, want de studentverhuizers gaan hier professioneel mee om. Zo kan bijvoorbeeld een meubel gedemonteerd worden zodat in kleinere onderdelen verplaatst word. Maar bij een koelkast kan dit niet. Een zorgvuldige handeling is dan sterk van belang. Met bijvoorbeeld een steekkar wordt het snel versimpelt. Voor extra veiligheid wordt het vast gespannen en een doek er overheen om krassen tegen te gaan. 

Tarieven 

De kosten van een verhuisbedrijf Amsterdam verschillen natuurlijk per aanbieder en per taak die vervuld moet worden. Daar naast is de hoeveel tijd die nodig is een factor die dit kan aanpassen. Je wilt dan dus de voordeligste keuze hebben die het ook nog is goed aanpakt.
De kosten worden meestal gerekend per onderdeel dat jij nodig hebt.

  • Verhuizers inhuren: per mankracht die jij nodig hebt zal een goed tarief rond de 25 euro zijn
  • Een verhuiswagen: een verhuizenwagen is van belang en zal ook rond 25 euro kosten
  • Aanhangers: Als je alleen een aanhanger nodig hebt voor achter je eigen auto, is dit al te verkrijgen voor 12,50
  • Verhuislift: mocht een hoge verplaatsing nodig zijn, kan dit met de verhuislift voor ongeveer 50 euro

Zoals al vermeld zijn dit tarieven die niet overal zo worden aangeboden. Dit zijn reële voorbeelden.