Machinetransporter kopen bij Ko vd Berg of huren?

Machinetransporter kopen bij Ko vd Berg

Ben jij nou op zoek naar een machinetransporter, want jij wilt veilig transporteren. Maar ga je deze waarschijnlijk maar een keer gebruiken en wil je niet gelijk een dure aankoop te doen. Kan je in plaats van een machinetransporter kopen bij Ko vd Berg, een transporter huren of kijken naar andere opties. Want er zijn altijd andere opties dan er gelijk eentje kopen. Het is onnodig om er een te kopen, wat altijd duurder uitpakt dan verwacht. Informeer je eerst over goedkopere opties. 

Huren

Machinetransporter kopen bij Ko vd Berg

Ben je nou op zoek naar een machinetransporter kopen bij Ko vd berg? Maak dan voor jezelf de keuze om er een te kopen of te huren voor de dagen wanneer je deze nodig hebt. Kijk goed naar de tarieven die de leverancier aanbiedt want soms is het voordeliger om per week te betalen dan voor drie of vier dagen bijvoorbeeld. Kijk ook goed naar het laadvermogen van de transporter, zorg dat alles veilig verloopt.

Voor een transporter van 2700kg betaal je tussen de 35 en 135 euro. 

transporter van 3000kg betaal je tussen de 70 e 210 euro. 

Wil je een machinetransporter van 3000 kg, betaal je 50 euro per dag en je betaald 150 euro per week. Stel je hebt een transporter nodig voor 2 dagen, maar je denkt verder in de week hem misschien nog een keer nodig te hebben. Kies dan voor het tarief voor een week, je bent zo voordeliger uit en je kan er vaker plezier van hebben om dingen te vervoeren.