Kippenhokken

Bij Superwoonwinkel.nl kun je voor van alles en nog wat terecht en dus ook voor kippenhokken ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Ben je op zoek naar een kippenhok met een ren? Neem ook daarvoor eens een kijkje op de website. In deze woonwinkel heb je keus uit een drietal kippenhokken. Om jouw kippen een prettig leven te bieden, kun je bij Superwoonwinkel.nl een groot kippenhok tegen een goede prijs aanschaffen. 

Bij een kippenhok hoort natuurlijk een ren. Dan hebben de kippen de mogelijkheid veilig naar buiten te gaan om te scharrelen. En ze kunnen lekker binnen zitten om eieren te leggen, te slapen en te schuilen als het regent. De hokken met ren bestaan dus uit een verblijf waar de kippen zowel eieren kunnen leggen als op stok kunnen gaan. Verder heeft het kippenhok een uitloop voor de kippen om te scharrelen.

Specificaties

Superwoonwinkel.nl beschikt zoals gezegd over 3 verschillende kippenhokken met ren. Ze verschillen in grootte, vorm en prijs. Er zit ongetwijfeld een kippenhok naar jouw smaak bij. De hokken zijn allen geschikt voor 4 tot 5 kippen. Omdat er een uitschuifbare bak in zit, is het hok makkelijk schoon te maken. Verder zijn ze in Duitsland geproduceerd en alle drie van zeer goede kwaliteit. Het dak van de kippenhokken is eenvoudig open te maken zodat je gemakkelijk bij de eieren kunt om ze te pakken. Ze hebben een modern ontwerp en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Tot slot, de kippenhokken zijn simpel uit te breiden door het vergroten van de uitloop.