Inbouwzwembad in alle soorten en maten hier te koop

inbouwzwembad

Ben jij op zoek naar een mooie inbouwzwembad, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij NieuwAtlantis isinbouwzwembad dit allemaal mogelijk. Je kan hier goed slagen voor een klein bad in de tuin, maar ook voor de wat luxere modellen ben je hier aan het juiste adres. Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden, dan kan je naar dit bedrijf bellen. Ook is het mogelijk om de informatie pagina in te vullen. Hier kan je vragen om meer documentatie te krijgen voor bijvoorbeeld een zwembad, sauna, whirlpool stoombad of spa. 

Wij hebben de plannen om voor de zomer een eigen zwembad in de tuin te laten maken, Alleen waren wij het er niet over eens welk model en hoe groot deze zal moeten worden. Daarom hadden wij eerst de nodige informatie opgevraagd voordat wij een definitief besluit gaan nemen.

De aankoop van een inbouwzwembad is nu definitief

inbouwzwembadNadat wij veel informatie hadden ingewonnen en een medewerker van NieuwAtlantis om de juiste uitleg te geven hebben wij de knoop doorgehakt. Wij gaan beginnen met de aanleg van een inbouwzwembad. Eerst nog even de puntjes op de -i- zetten en de pret kon beginnen. In eerste instantie hadden wij online de nodige info gevraagd, maar toen wij naar de showroom zijn geweest, waren wij allemaal razend enthousiast. Wat had je hier veel mogelijkheden en daar konden wij een keuze uit maken. natuurlijk kan je zelf ook een ontwerp maken en daarmee naar deze zaak gaan. Zij gaan dan bekijken of dit allemaal mogelijk is. Eventueel wordt er een wijzing of een verbetering aan gebracht. 

Inmiddels hebben wij ons zwembad al in de tuin. Nu is het wachten op mooi weer, maar dat zal wel niet lang meer duren. NieuwAtlantis heeft van ons een zeer tevreden klant gemaakt en daar zijn wij enorm blij mee.