Horeca parasol die tegen een stootje kan!

Xterior

Een horeca parasol die tegen een stootje kan? Dan raad ik je echt aan om eerst op de website van Xterior te kijken. Bij dit bedrijf is het mogelijk om een geschikte parasol aan te schaffen. De kwaliteit is perfect en bovendien kun je ervoor kiezen om er jouw logo op te laten drukken.

Horeca parasol

Een horeca parasol voor thuis besteld

Nu heb ik op de zaak er al een paar staan. Echter wilde ik weten of dat het ook mogelijk is om dit voor thuis aan te schaffen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Zo kon ik al mijn vragen stellen in de hoop dat het direct werd beantwoord.

Een zeer vriendelijke dame aan de andere kant  van de lijn had mijn vragen beantwoord. Hierdoor werd het voor mij duidelijk dat je bij dit bedrijf een horeca parasol voor thuis kunt bestellen. Natuurlijk hoefde ik er geen logo op, hierdoor scheelde het in de kosten. Al moet ik zeggen dat de prijzen die zij hanteren onwijs aan de lage kant zijn! Tevens zorgen zij ervoor dat het zo spoedig mogelijk wordt bezorgd op locatie. Een geweldige service waar een ieder onwijs tevreden van wordt!