Een vloer egaliseren is een moeilijk klus

vloer egaliserenEnkele maanden geleden was een neef verhuisd. Hij ging uit huis en had een eigen huis gekocht. Hier moest wel heel veel aan gebeuren. Het huis was dan ook niet duur, maar de kosten zaten hem in het opknappen. Dit had hij dan ook ingecalculeerd. Omdat het huis ook redelijk uit was moest hij ook de vloer egaliseren. Omdat hij hier niet de know-how van had, huurde hij de diensten van Zen den Uyl in. Dit bedrijf doet alles op gebied van vloerrenovatie.

Hij had deze firma gevonden door online te zoeken naar bedrijven die aan egaliseren doen. Hij kreeg een aantal hits en toen ging hij een lijstje maken van mogelijk opties. Hij vertelde mij laatst dat de reden waarom hij voor vloer-egaliseren.com had gekozen was omdat zij foto’s van hun werk op de websites hadden staan. Op deze wijze kon hij zien wat voor werk zij hadden gedaan en het zelf beoordelen. Hij was hier dus tevreden en dus liet hij hun komen naar zijn huis.

zeb den uyl

Dit soort arbeid kun je beter uitbesteden

vloerrenovatieVolgens hem heeft de firma Zeb den Uyl vakkundig werk geleverd. Het eindresultaat was dan ook dat de vloer er mooi glad bij lag. Een vloer egaliseren is iets wat je beter uit kunt besteden zei die tegen mij. Ik moet ook zeggen dat ik het daarmee eens ben. Als extra service geven hun dat het ook mogelijk om de vloer ’s nachts te egaliseren, dit zonder extra kosten in rekening te brengen.

Hun beschikken over de juiste apparatuur om dit grondig en snel te doen. Natuurlijk kun je dit zelf ook doen, maar dat krijg je nooit hetzelfde resultaat als een expert dat zou dan. Wil jij hier meer over weten, dan weet je waar je moet zijn.