Een schitterend gazon in je tuin

kunstgras

Je tuin wil je het liefst het hele jaar door mooi hebben, met de bloemen en planten gaat dit waarschijnlijk wel lukken. Maar een gazon jaar in jaar uit mooi houden eist kennis en veel onderhoud, ieder jaar komen in de meeste gevallen wel wat kale plekken door het gebruik. Vaak blijf je dit wel zien, maak je gebruik van kunstgras in je tuin, dan heb je daar geen omkijken naar en altijd een prachtig gazon. Voordeel is tevens dat je bij grasengroenkunstgras.be je eigen soort gras kunt kiezen.

kunstgras

Kies het gras wat je mooi vindt

Gelukkig zijn er verschillende soorten gras, ben je een liefhebber van kort gras of ga je voor het gras wat langer is. Over het algemeen zijn de soorten gras die langer zijn, realistischer dan de hele korte soorten. Ook de kleur van het gras kun je zelf kiezen, weet je nog niet wat je wilt dan is er een showtuin met alle soorten gras. Hier kun je precies de verschillen zien tussen de verschillende soorten, en een weloverwogen keuze maken. Heb je geen vervoer dan kan er ook een medewerker bij je thuiskomen met een aantal staaltjes. 

Zelf leggen of laten leggen

Wanneer je zelf geen kennis hebt van kunstgras leggen, kun je dit ook laten leggen door de specialisten van grasengroenkunstgras.be. Heb je nog andere werkzaamheden zoals het plaatsen van een schutting, dan kunnen de medewerkers dit ook voor je doen. Voor informatie betreft het leggen van kunstgras, of andere werkzaamheden neem je eenvoudig contact op via de website.