Dubbelwandig rookkanaal koop je bij Bouw-handel

Sinds kort zijn wij wonend in het mooie Amsterdam. Wij hebben een huisje gekocht dat nog enige opknapbeurten nodig heeft. Daarom willen wij het interieur compleet omgooien. Ook willen wij een kachel hebben met een Dubbelwandig rookkanaal. De kachel vinden is al redelijk makkelijk. Mijn moeder heeft er namelijk nog eentje in de berging staan. Het is een mooie oude kachel die een vintage tintje heeft. Dit past ook bij de stijl van het huis en hoe wij het willen inrichten. Daarom heb ik afgelopen week de kachel al in huis gezet, nu het dubbelwandig rookkanaal nog.

Zoekenopstand7

Van mijn man kreeg ik te horen dat ik bij Bouw-handel moet zijn. Dit bedrijf weet namelijk wel raad met mijn vraag. Daarom leek het mij verstandig om eens de website op het internet op te zoeken. De website is makkelijk te vinden in de zoekresultaten en heeft een gebruiksvriendelijke website. Daarnaast is de website overzichtelijk en kan ik direct bij het product komen dat ik nodig heb. Toch is het nog allemaal een beetje onduidelijk, desondanks de extra informatie die mijn man heeft meegegeven. Daarom leek het mij verstandig om eens de klantenservice te bellen.

Klantenserviceisoduct_rookkanalen_

Na een medewerker te gesproken te hebben werd ik netjes doorverbonden met iemand die mij verder kon helpen. Al gauw werden mijn vragen zorgvuldig beantwoord en was ik alweer terug geland op de website. Even later heb ik het benodigde product besteld. Geweldig bedrijf! Hier kom ik zeker vaker terug.