Deur open flipperen

Als je het huis uit gaat moet je nooit vergeten om het op slot te doen ook al ga je maar heel even weg. Inbrekers kunnen namelijk binnen enkele seconden het huis binnen komen door de deur open te flipperen.

Als je buitengesloten raakt en een slotenmaker Den Haag belt zal het eerste wat die doet kijken of de deur op slot zit. Als het niet op slot zit gebruikt die een plastic kaart om de deur open te maken. Dit is dezelfde methode dat inbrekers gebruiken en het heet flipperen. Het plastic pasje wordt heen en weer bewogen waardoor het op flipperen lijkt.


Als je deur niet op slot doet kun je het net zo goed open laten, want open flipperen kost nog geen seconde tijd. Zo kunnen inbrekers snel naar binnen en zijn binnen enkele minuten weer weg. Je komt dan thuis en merkt dat veel spullen weg zijn ook al was je maar 10 minuten weg. Vaak wordt er al ingebroken als bewoners even de hond uitlaten. Houd dit altijd in je achterhoofd en maak er een gewoonte van om je deur altijd op slot te draaien zodra je de deur uitstapt. Na verloop van tijd doe je dit automatisch omdat je niet anders gewend bent.

https://slotenmaker-denhaag.nl/

https://www.lockit.nl/