De juiste montageschroef voor de klus

Het vinden van de geschikte montageschroef voor een specifieke klus is erg belangrijk. Want je moet rekening houden de te verbinden materialen, de draagkracht van de montageschroef, en het soort schroefkop. Bij Bevestigingsexpert kun je zelftappende en zelfborende schroeven vinden, met cilinderkop of met een zeshoekige kop. Zelftappende schroeven zetten zichzelf vast in het materiaal waar je het in bevestigt. Een zelfborende montageschroef kan rechtstreeks geplaatst worden, zonder eerst een gat te boren. Dit bespaart veel tijd en werk. De verschillende schroefkoppen, cilinder of zeshoekig, hebben specifiek gereedschap om het te bevestigen.

Een montageschroef is niet altijd hetzelfde, want je kunt vele pagina’s doorbladeren in de webshop van Bevestigingsexpert met enkel montageschroeven. Afgezien van de hierboven genoemde verschillen in functie en schroefkop zijn er nog andere verschillen. Je kunt natuurlijk in vele formaten de verschillende soorten schroeven vinden. Daarnaast zijn er speciale schroeven per materiaal. Voor het gebruik in hout gebruik je andere montageschroeven dan voor gebruik in staal. Alle montageschroeven zijn gemaakt van verzinkt staal, zodat ze sterk en duurzaam zijn. Kijk wel goed naar het aantal schroeven per doos, want dat kan aardig verschillen. Check dus de aantallen voor je bestelt.

Bestel jij de juiste montageschroef?

Wanneer je zeker weet dat je het geschikte materiaal voor je klus hebt kun je het gaan bestellen. En daarvoor kun je heel goed bij Bevestigingsexpert terecht. Niet alleen kun je er allerlei bevestigingsmaterialen kopen, je kunt er ook het benodigde gereedschap voor kopen. Tel daarbij de goede service, snelle levering en scherpe prijzen bij op en jouw klus kan niet meer fout gaan.