Comfortabel alleen of knus samen

matras 120x210

Soms heb je er behoefte aan om lekker de ruimte te hebben als je alleen slaapt, een tweepersoonsbed is net te groot en een eenpersoons net te klein. Met een matras 120×210 heb je eigenlijk beide niet, het matras is te groot voor een persoon, en te klein voor twee personen. Toch wordt het matras veel verkocht, heb je niet zoveel ruimte in je slaapkamer dan is dit de ideale maat voor een bed. Natuurlijk net als alle andere matrassen stel je ook dit matras zelf samen.

matras 120x210

Zacht en comfortabel of juist stevig?

In combinatie met de het oppervlak van je bed kies je voor het ideale comfort, wil je dat de druk wordt opgevangen dan is een boxspring een perfect bed voor je. Bij een lattenbodem heb je een combinatie van stevig, en lekker zacht comfortabel. Voordeel van een lattenbodem is dat er wel veel luchtcirculatie mogelijk is, wat de duurzaamheid van je matras 120×210 ten goede komt. Een geheel vlakke bodem van hout geeft een stevige ondergrond tijdens het slapen.

Stoffen en materialen van het matras

Je verwacht van een comfortabel matras natuurlijk ook dat de stoffen van goede kwaliteit zijn, de stoffen van een matras 120×210 komen van een zeer betrouwbare leverancier uit België. Omdat deze met de hand zijn verwerkt, ben je er zeker van dat het matras de hoogste kwaliteit heeft. De afzonderlijke veren en het schuim wat ademt, zorgt er altijd voor dat je matras luchtig blijft wat goed is voor de duurzaamheid en het comfort.