Alles onder één dak

Makelaar Bergen op Zoom

Ben je al een tijd bezig op de woningmarkt om een woning te zoeken en loop je iedere keer tegen hetzelfde probleem aan, maak dan eens kennis met Makelaar Bergen op Zoom. Omdat zij weten wat er speelt in Bergen op Zoom en omgeving, kunnen zij je antwoord geven en je helpen bij het kopen of verkopen van je woning. Voordeel is dat zij verschillende expertises onder één dak hebben, dit betekent dat je niet meer van kantoor naar kantoor moet om alles geregeld te krijgen. Een huis kopen is naast alle zaken die je moet regelen, ook een spannende tijd.

Volgende stap in je leven

Het stichten van een gezin kan in heel veel gevallen gepaard gaan met het kopen van een nieuwe woning, je huidige woning is te klein voor een gezin. Bij makelaar Bergen op Zoom ben je op het goede adres wanneer je een huis zoekt in de omgeving, zij weten namelijk precies wat er wel en niet speelt op de woningmarkt. Wat zijn de kindvriendelijke buurten, en de prijzen die die er momenteel op de markt worden gehanteerd. Misschien nog wel belangrijker is de staat van de woning, bij het kopen van een woning wordt altijd een bouwkundig rapport gemaakt. 

Makelaar Bergen op Zoom

Stappen bij verkopen van je woning

Wil je de huidige woning verkopen bij de aankoop van een nieuwe woning, dan dienen er ook bepaalde stappen gezet te worden. De eerste stap is een waardebepaling voor je woning, een taxatierapport is hierbij niet nodig. Wat is een goede prijs binnen de huidige woningmarkt en wat is de verwachte tijd voor het verkopen van je woning. Hierbij wordt er ook gekeken naar recent gelijkwaardige woningen in de omgeving die ook zijn verkocht. Deze stappen zijn de basis bij het verkopen van je woning.